Вінниччина Туристична: Краєзнавчий Довідник Tourist Vinnychyna: Ethnography Guide Вінницька Обласна Універсальна Наукова Бібліотека

Вінниччина Туристична: Краєзнавчий Довідник Tourist Vinnychyna: Ethnography Guide Вінницька Обласна Універсальна Наукова Бібліотека

Чого варта лише історія його Хресто-Воздвиженської церкви, збудованої у 1778 р. Лемешівка приверне увагу подорожуючих православний Іоанно- Богословський монастир, де можна ознайомитися з життям братії. Корделівка – помилуватися унікальною уніатською церквою св. Димитрія, що була побудована 1743 р. Родиною Холоневських. Цікаво, що на кошти Саломеї Холоневської в с.

indian non veg recipes

Це й зумовило нову назву – Шляхова. Окрасою села є храм св. Архістратига Михаїла, збудований у 1872 р., завдяки старанням тодішнього священика протоієрея Єфремовича. Він заснував при церкві школу грамоти. У храмі знаходилася особливо шанована віруючими ікона Божої матері-Скоропослушниці, яку привіз з Афону один з місцевих селян.

Від Педагогічного До Класичного – Зміна Назви Університету

Добре відомі липівчанам клуби «Народознавець» та «Берегиня», що діють при книгозбірні. До того ж цей край, як і багато інших куточків manhattanfurniture.in Поділля, відзначається своєрідністю і різноманіттям природних умов. Лісові масиви, змінюються на степові чи водні комплекси.

Календарне Планування До Підручника Окарпюк 7 Клас

Кри- жанівського, який, до речі, є автором туристичної принади міста на Привокзальній площі – скульптури О. На черзі ще один пам’ятний знак – Січовим стрільцям. Під забудову чоловічої гімназії ним були виділені землі і пожертвувані кошти на будівництво. Чимало зусиль граф докладав для розвитку культури, охорони здоров’я, поліпшення народного добробуту. За це у грудні 1909 р. Отримав звання Почесного громадянина міста.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.